Hero banner

Catering och event

Har du behov av assistans för att arrangera en tillställning? Vi erbjuder mat- och dryckestjänster skräddarsydda för just ditt evenemang. Vi hanterar både storslagna gästlistor och mer intima sammanhang. Allt precisionssytt för att tillfredsställa dina exklusiva preferenser och önskemål.

Om du vill komma i kontakt med oss för att boka bord för ett stort sällskap i restaurangen, vänligen mejla till info@teatergrillen.se.

Catering

Står du i behov av att beställa mat och dryck för en företagslunch, en förstklassig middag med nära vänner, ett oförglömligt bröllop eller något annat evenemang? Vi erbjuder catering där du har möjlighet att välja mellan en mängd olika alternativ, inklusive buffé, mingelmat, frukost, lunch eller middag för grupper om minst 20 personer.

 

Vårt kulinariska koncept och våra menyer återspeglar den unika matkultur vi har i vår restaurang. När du bokar vår cateringtjänst har du förmånen att välja en av våra färdigpaketerade cateringmenyer, men vi strävar också efter att tillgodose dina specifika smakpreferenser och önskemål med skräddarsydda lösningar.

teatergrillen-presentkort

Event

Funderar du på att anordna en personalfest, konferens, ett minnesvärt jubileum, gala eller en inspirerande kickoff? Kanske planerar du för en privat tillställning såsom bröllop, födelsedagsfest eller ett annat högtidligt firande? Vår exklusiva repertoar av evenemangslokaler erbjuder en unik blandning av charm och elegans för att göra din tillställning till en oförglömlig upplevelse. Förstås, utrustade med den senaste tekniken och moderna faciliteter för att skapa en fängslande underhållning.

 

Vi bistår dig i allt från idéskapande och konceptutformning till en smidig och perfekt genomföring av evenemanget. Om så önskas kan vi fullt ut ta ansvar för hela eventproduktionen, vilket innebär att du enbart behöver dela dina önskemål med oss, och vi tar hand om resten. Våra tjänster skräddarsys naturligtvis helt efter dina behov.

Vi bistår dig i planering och genomförande av ett lyckat evenemang

Att anlita oss för catering eller event innebär inte bara att beställa mat och dryck. Vi tar hand om helheten, från inledande planering i samråd med dig till exekvering av ditt arrangemang. Vårt team består av erfarna, kunniga och sofistikerade professionella som besitter en förfinad förståelse för stil och kvalitet. Vi tar hand om allt från logistik till närvaro av vår kvalificerade personal. Du behöver endast kommunicera dina behov och önskemål, och vi tar hand om allt det övriga.

 

Tveka inte att kontakta oss idag och berätta om vad för typ av tillställning du vill arrangera, vi återkommer så snart vi kan. Vi ser fram emot att få höra ifrån dig och tillhandahålla våra tjänster för att skapa en minnesvärd upplevelse!

Teatergrillen-boka-bord

Kontakta oss med din förfrågan

Är du intresserad av att beställa catering från Sturehof och vill komma i kontakt med oss direkt? Mejla då till info@teatergrillen.se